Deze maand bestaat Organizing Works 25 jaar en dat wordt gevierd. In plaats van gebak geef ik een ‘spoedcursus plannen en organiseren’ cadeau aan degene die deze NU het hardst nodig heeft. Lees hier verder hoe dat werkt. 


De zomerzonnewende is begonnen. Het begin van de astronomische zomer in Nederland. Ook markeert deze week het begin van mijn Organizing avontuur als Professional Organizer. Dat was in juni 1999. Nu 25 jaar geleden. 
 

De zomer is bij uitstek een moment van orde op zaken stellen. De hogere temperaturen, de Zon en de frisse buitenlucht nodigen uit de balans op te maken.

Dat kan bijvoorbeeld door het terugblikken naar het begin van dit jaar met je goede voornemens. Had je die, en zo ja, hoe staat het daarmee? Lees gerust verder als je überhaupt niet aan goede voornemens doet.  

Ik kreeg veel leuke reacties en felicitaties op het vorige bericht dat ik hier en op LinkedIn plaatste. Hartverwarmend. Het bracht mij op het idee te trakteren. In de vorm van een cadeau wat ik wil geven: De Training Plan en organiseer je werk. Deze training geef ik cadeau aan één persoon die het nu het meeste nodig heeft. 

Ben jij of ken jij iemand die dat NU goed kan gebruiken?  

Deel dan dit bericht op LinkedIn, maak een connectie met me als je die nog niet hebt en stuur me een persoonlijk bericht met daarin omschreven waarom jij deze training echt goed kan gebruiken. Omschrijf waar je tegenaan loopt en wat jouw leerdoel én motivatie is.

In week 28 breng ik de persoon met wie ik aan de slag ga op de hoogte.

 

Organize. Your. Work.