Nico was de chaos beu door gebrek aan overzicht. Hij wilde meer structuur creëren door te werken vanuit een concrete planning en wilde zijn afspraken beter nakomen. Hij wilde het anders en schakelde mij in en deed mijn maatwerk 1-op-1 training plan en organiseer je werk.

Woensdag ontving ik deze evaluatie over zijn ervaring met mij:

“Er is mij een training op maat aangeboden. De trainer stelde de juiste vragen en heeft mij goed geadviseerd. Sterker nog mijn werkwijze is in korte tijd aanzienlijk verbeterd. Vooral dankzij Germo. Ik ben zeer blij met de trainer. Hij heeft mijn niveau behoorlijk omhoog gebracht qua plannen en organiseren. Hij was geduldig, goede luisteraar en kwam met pragmatische goede tips. Communicatief zeer sterk.”

Ik werd hier heel blij. Dit is waarom ik dit werk al ruim 20 jaar doe met hart en ziel. Het zorgt voor toegevoegde waarde voor mensen die bereid zijn keuzes te maken en willen werken en leven met meer structuur, overzicht en duidelijkheid.

Deze 3 tips wil ik jou meegeven:
1.     Stel jezelf vandaag de vraag: heeft hetgeen wat ik nu doe prioriteit of kan het op een ander moment?
2.     Zo ja, plan het concreet in je agenda met een begin- en eindtijd.
3.     Doe wat je doet met aandacht en geniet!

Ook werken met meer structuur en plezier?
Lees dan hier verder.

Heb een fijne dag!