8.8
klantbeoordeling
5000+
mensen geholpen

Organizing Works Programma

Organizing Works Programma (plan en organiseer je werk)

Dit programma is online

Werk en privé in balans? Dat regel je zó!
Je leven organiseren is een kwaliteit die je kunt leren.
Leer ineffectief gedrag te herkennen en aan te pakken tijdens een individueel lifecoaching programma. Maatwerk planning en organiseren, helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt.

Het organiseren van je werk en je leven leer je niet op school. We doen ons best en proberen zo goed mogelijk ons werk en privé- leven te organiseren. We leren onszelf veelal iets aan wat niet altijd even effectief is. Je kunt hierdoor ervaren dat je werk en/of thuissituatie je op sommige momenten boven het hoofd groeit. Maar, alle ballen in de lucht houden kan ook leuk en moeiteloos gaan. Leer tijdens deze unieke sessies hoe je jouw eigen (werk)leven kunt leiden. Jouw omgeving zal mee profiteren van de rust en tevredenheid die jij gaat uitstralen na dit programma.

Het organiseren van werk en privé is een vak, het heet Organizing. Het is leuk, concreet en een tool voor het leven. Samen met Germo, jouw Organizer, krijg je de kennis, tijd en aandacht om jouw gedrag te herkennen, andere keuzes te maken waar nodig en ervaar je een grote opfrisser. Door dit programma leer je van wat je hebt ervaren en wordt je geholpen meer rust, balans en vertrouwen te ervaren in tijd en planning zodat je niet terug valt in oude patronen.

Dit individuele Organizing Works Programma (plan en organiseer je werk) is een cadeau voor jezelf en jouw directe omgeving omdat je jouw (werk) leven weer op een prettige manier leert te leiden.

Voor wie?
Dit programma is ontwikkeld voor de gemotiveerde professional die wil werken én leven met meer overzicht, structuur en rust. Waarvoor focus, aandacht, rust, persoonlijke effectiviteit, plannen en organiseren aandachtspunten zijn.

Resultaat:

 • Meer rust in je hoofd
 • Ontspanning en overzicht
 • Leven en werken met meer focus
 • Concrete (leef)planning
 • Overzicht over jouw tijd, verantwoordelijkheden, werkzaamheden en activiteiten
 • Tevredenheid en vertrouwen over doelstellingen, taken en prioriteiten, op het werk én thuis
 • Contact en verbinding met jezelf en jouw omgeving

Programma:

Het programma bestaat uit:

 1. Een telefonisch intakegesprek
 2. Vier dagdelen online
 3. Drie keer een coachgesprek via Teams
 4. Mogelijkheid voor het stellen van vragen via mail of telefoon

Een uitgebreid intakegesprek
We beginnen met een telefonisch intakegesprek waarbij je leerwensen geïnventariseerd worden en we de inhoud van het programma en de voorbereiding bespreken. Via heldere vragen van Germo brengen we samen in beeld wat je nodig hebt en waar we samen concreet aan gaan werken. Je ontvangt een uitgebreide vragenlijst ter voorbereiding die ervoor zorgt dat we onze tijd zinvol en effectief gaan besteden.

Individuele begeleiding online via Microsoft Teams
We gaan vier dagdelen online samen aan de slag. De sessies volgen elkaar op met één of twee weken ertussen. We stemmen ons af op jouw tijd en agenda. Tijdens deze sessies werken we samen aan de volgende onderdelen:

De werkwijze
Er wordt gekeken naar de inrichting en het gebruik van jouw (digitale) werkplek. We kijken naar de organisatie van informatie en materialen. De (digitale) archivering. De overdraagbaarheid en overzichtelijkheid van het werk. We ontdekken oorzaken van mogelijke faalkosten en ‘tijdslekken’. Er worden direct keuzes gemaakt en geleerd prioriteiten te stellen. Je komt deze sessies van stapels papier af, mails worden georganiseerd, projecten inzichtelijk, losse eindjes aangepakt en allerlei to-do lijstjes die in je hoofd zitten worden opgehelderd.

De werkhouding en levenshouding
Door het concreet doorlopen van de eigen werk- en leefwijze ontstaat bewustwording in jouw manier van handelen en algemene werkhouding. Je kunt blokkades in jezelf ontdekken en inzicht krijgen in mogelijke belemmerende patronen die ontwikkeld zijn zonder dat je het door hebt. Door het oefenen met nieuwe vaardigheden in keuzes maken worden deze patronen doorbroken. Een verbeterde besluitvaardigheid wordt een tweede natuur. Deze één-op-één begeleiding is intensief en confronterend en bovenal verfrissend en helend. Het bewust stilstaan bij je eigen werksituatie en het maken van keuzes over wanneer werkzaamheden uitgevoerd worden zorgt voor een andere mindset.

De werk- en leefplanning
Tijdens de werkbijeenkomsten worden de principes van timemanagement besproken en toegepast. Eerst wordt overzicht gecreëerd over wat er aan werk en activiteiten ligt en daarna worden de vervolgacties ingepland. Er wordt gekeken en gekozen welke kerntaken en werkzaamheden wanneer worden uitgevoerd. Er worden prioriteiten gesteld en je ervaart vrij snel meer rust en ruimte. Zo wordt direct ervaren hoe georganiseerder gewerkt en geleefd kan worden. Het zal je goed gaan bevallen.

Middelen
De planning of mailomgeving , bijvoorbeeld het programma Microsoft Outlook, wordt uitgebreid doorgelopen. We maken gebruik van de vele tips en trucs die beschikbaar zijn waar je wellicht nog niet bij hebt stil gestaan. We creëren overzicht en structuur in de werkzaamheden, mail, contacten en losse notities. De digitale agenda in combinatie met de To Do Methode (een manier van keuzes maken) zijn de tools die helpen met het organiseren van het werk en privé.

Drie keer een coachgesprek via Teams
Na de sessies op de (digitale) werkplek ga je opgefrist, helder en opgeruimd aan het werk. Jouw nieuwe inzichten ga je toepassen en ter ondersteuning van het proces ontvang je nog drie coachingsgesprekken. Dit is een waardevolle vraagbaak en ‘stok achter de deur’ om de voortgang, ervaringen en behaalde successen te bespreken. Het eerste coachgesprek wordt op het einde van de laatste werksessie gepland.

Mogelijkheid voor het stellen van vragen via mail of telefoon
Als er tijdens de looptijd van het programma vragen zijn, is Germo voor jou beschikbaar. Je kunt hem benaderen voor begeleiding, vragen of meer uitleg.

Wie is de begeleider?
Tijdens het programma wordt je begeleidt door Germo Bekendam. Germo is één van de eerste Organizers in Nederland en reeds 25 jaar in het vak actief. Het is zijn passie Nederland te helpen zichzelf beter te organiseren waardoor rust, vertrouwen en kwaliteit logisch worden. Hij draagt bij aan een logischer en gelukkiger Nederland. Germo is een Organizer in hart en nieren en bovenal een mensen-mens met een sterk intuïtief vermogen. Zijn achtergrond Bedrijfskunde, commercieel management en Organizing zijn een prachtige combinatie gebleken waardoor hij zijn werk met veel passie aanbiedt. Germo heeft in de afgelopen twintig jaar duizenden professionals begeleidt en heeft een klantbeoordeling van 8,9.

Wat zijn de kosten?
Het Programma is inclusief:

 • Telefonisch intakegesprek, een voorbereiding op basis van een uitgebreide vragenlijst met een focus op persoonlijke leerdoelen
 • Vier dagdelen online
 • 1-op-1 begeleiding met een uitgebreide scan van de werkplek, werkwijze, de digitale mappenstructuur en de e-mail
 • Drie keer een coachgesprek via Teams
 • Mogelijkheid voor het stellen van vragen via mail of telefoon
 • Totale kosten programma per deelnemer: € 1.797,- exclusief 21% BTW.

Ervaringen van klanten

“Mijn doel met dit programma was vooral meer werken vanuit een concrete planning. Nou, dat is gelukt! Ik werk lekkerder, ben productiever, mijn gezin is happier. En ik slaap beter. Dat had ik van tevoren niet kunnen bedenken. Hartelijk dank voor de begeleiding Germo.”
Michael

“De begeleiding van Germo was een cadeautje waar ik na 3 maanden nog steeds heel veel plezier en profijt van heb. Ik heb heel hard moeten werken, maar het resultaat is een opgeruimde werkplek, een overzichtelijke en haalbare planning en heel veel rust en ruimte in mijn hoofd. Het mooiste is nog dat ik dit allemaal zelf heb gedaan! De kracht van Germo is dat hij op het juiste moment, op een prettige wijze, vragen stelt en tips geeft, waardoor het voor mij mogelijk was om hier zelf handen en voeten aan te geven. Het is zeker een uitdaging en ontzettend confronterend, maar het heeft bij mij voor structurele en duurzame veranderingen gezorgd waardoor ik nu weer met veel plezier mijn werk doe.”
Mariëlle

“Mijn grootste leerdoel wat om overzicht op mijn werk te houden via een helicopterview. Waarbij ik beter leerde prioriteiten te stellen en effeciënter en doelgerichter met mijn tijd om te gaan.
Dit is geen quick fix, en heeft tijd nodig om te ontwikkelen. Germo heeft mij de handvaten gegeven om daar een begin aan te maken en ook een methode gegeven om het te blijven ontwikkelen en vol te houden. Habbits are hard to break, maar de gepersonaliseerde werk en plan methode heeft mij het vertrouwen gegeven dat het me gaat lukken.”
Maarten

“Germo heeft mij op zeer rustige en doeltreffende wijze geholpen met mijn leerdoelen ten aanzien van plannen en organiseren. Door zijn persoonlijke benadering ervaar je als kandidaat een zeer snelle leercurve. Daarnaast is de nazorg, door de online tool en zijn persoonlijk (telefonisch) contact, van hoog niveau. Ik zou als deelnemer en als HRD professional Germo absoluut aanbevelen! Hij heeft mij laten ervaren dat Organizing Works!”
Esther

“Germo heeft mij goed geholpen met overzicht; werk overzicht, prioriteiten stellen, focus naar het werk wat ik graag doe. Met een omgeving die rust biedt heb ik weer meer plezier in mijn werk. En bovendien doe ik meer werk in minder tijd. Bedankt voor je aansluitende coaching!”
Jasper

Deelnemen?

Wil jij ook meer uit jezelf halen? Meer persoonlijke effectiviteit?

Geef je dan op voor het Organizing Works Programma (plan en organiseer je werk).

Dat kan per mail germo@organizingworks.nl telefonisch 06 – 53 13 36 84 of klik hieronder.

Ik wil een afspraak

Germo is een ervaren trainer en in mijn optiek een voorbeeld als coach. Hij is rustig, beleefd en moedigt je op de juiste manieren aan. Ook weet hij eerlijk en to the point te zijn als dat nodig is. Dit is erg prettig om van te leren.

Jolanda